Jolitha van Olst

Orthopedagoog
Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren gehoord en serieus genomen worden in hoe zij zich voelen. Ik doe dan ook mijn best om een luisterend oor te zijn en hulp te bieden op een manier die het beste past bij de situatie. Ik gun ieder kind het duwtje in de rug dat soms nodig kan zijn en ik geniet ervan wanneer ik een kind zie opbloeien in de tijd die we samen optrekken. Voor mij maakt werken bij Progress het mogelijk om dit ook te doen vanuit mijn christelijke overtuiging.

Jolitha van Olst

Jolitha is werkzaam als praktijkondersteuner GGZ kind & jeugd bij huisartsenpraktijk Het Dok. Jolitha biedt vanuit deze functie kortdurende begeleiding en behandeling.

Contact

Werkdagen

maandag en woensdag

Marlies Hoorn

HBO Pedagoog / Social worker
“Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk om te doen. Het is leuk om te zien hoe kinderen kunnen groeien en bloeien met de handreikingen die ze (spelenderwijs) aangeboden krijgen. Daarbij haal ik heel veel plezier uit de soms verrassende uitspraken die kinderen doen, maar sta ik ook iedere keer versteld van hun eigen probleemoplossend vermogen en de ‘progress’ die ze maken!”

Marlies Hoorn

Marlies is cognitief gedragstherapeutisch werker, waarbij ze in één op één gesprekken met kinderen aan de slag gaat met de concrete doelen die gesteld zijn. Hierbij vind ze het leuk om haar creativiteit in te zetten, zodat de behandeling zo goed mogelijk aansluit op de persoonlijke situatie en vraag van het kind. Daarnaast geeft ze ook verschillende van de trainingen. Marlies vindt het heel leuk om te zien hoe in een groep samen oplossingen gezocht worden voor bepaalde situaties. Tijdens de trainingen werkt Marlies o.a. aan het verbeteren van sociale vaardigheden, sociale weerbaarheid of versterken van het zelfbeeld.

Contact

Werkdagen

maandag, woensdagochtend, donderdag

Christa de Blois

Psycholoog
“Ik geniet van mijn werk omdat ik mijn kennis en ervaring kan delen met ouders en kinderen die dat nodig hebben. Ook vind ik het héél fijn en bijzonder om als psycholoog mijn relatie met God een plek te geven in het contact met cliënten. In de open en warme sfeer in het team van Progress waardeer ik het dat we vanuit onze christelijke en (deels) Urker roots de kinderen van Urk en omstreken kunnen meegeven dat we allemaal kinderen zijn van God en volmaakt in Zijn ogen.”

Christa de Blois

Sinds 2017 werkt Christa bij Progress, van waaruit ze met name werkt als praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk als Integratief Therapeut, waarin ze voornamelijk (jong)volwassenen ziet. Hiervoor volgt ze een opleiding bij het christelijke opleidingsinstituut Groundwork.

Contact

Werkdagen

Dinsdag

Willie de Vries

Office Manager
‘Ik krijg er energie van als alles op rolletjes loopt’.

Willie de Vries

Willie is als office manager de eerste met wie u te maken krijgt bij Progress. Ze is het welkom van de praktijk. Ze neemt de telefoon aan en is ook bij binnenkomst het eerste gezicht dat u ziet. Ze houdt de administratie bij en ondersteunt de werkzaamheden van de diverse collega’s. Ze is de ondersteuning voor zowel collega’s als cliënten.

Contact

Werkdagen

maandagochtend, dinsdag en donderochtend.

Alinda Buter

Psycholoog
“Mijn geloof is voor mij een sterke leidraad in mijn werk. Het vormt mij als persoon en professional, steeds opnieuw. Elke (werk)dag probeer ik Gods licht te laten schijnen is de soms donkere dagen van een persoon of gezin. Het zelfbeeld van een persoon kan soms door allerlei omstandigheden in het leven negatief of vertekend zijn, ik hoop door mijn werk heen Gods beeld van deze persoon te laten zien.”

Alinda Buter

Alinda is sinds 2022 werkzaam bij Progress als psycholoog (MSc.). Ooit begonnen op MBO Sociaal Cultureel Werk en in 2015 de master Klinische ontwikkelingspsychologie behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Alinda doet diagnostiek en behandeling binnen de basis en specialistische GGZ. Ze werkt o.a. met Cognitieve Gedragstherapie.

 

Contact

Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Bernice Oost

Orthopedagoog
“Ik voel mij thuis bij Progress, waar ik mijn werk kan uitvoeren vanuit een christelijke visie om mensen te helpen. Het geeft mij voldoening om met kinderen en jongeren te werken en ze het vertrouwen weer terug te geven. Graag bied ik de zorg die het beste bij jullie past.”

Bernice Oost

Bernice voert psychodiagnostisch onderzoek uit en zij begeleidt kinderen, jongeren en hun ouders.

Contact

Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag