Gerdie Brouwer

Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP
“Ik word er ontzettend blij van als ik merk dat cliënten zich bij ons gezien, gehoord en geholpen weten. Soms zit dat in kleine dingetjes en soms in grote ontwikkelingen. Bijvoorbeeld een kind of jongere die een stap heeft gezet in het overwinnen van angst. Verder vind ik het ontzettend belangrijk en mooi om naast ouders te staan en hen te helpen hun kind te helpen! Een veilige gehechtheidsrelatie bevorderen tussen (pleeg/adoptie)ouder(s) en hun (pleeg/adoptie)kind vind ik het mooiste wat er is!”

Gerdie Brouwer

Samen met Eline is Gerdie in september 2006 gestart met Progress.
Gerdie is Registerpsycholoog NIP/ Kind & Jeugd. Binnen Progress is zij werkzaam als regiebehandelaar. Zij geeft werkbegeleiding en supervisie aan de collega’s ten aanzien van diagnostiek en behandeling. Daarnaast richt ze zich ook zelf op het onderzoek en behandelen van kinderen en jongeren, waarbij zij tevens is opgeleid om EMDR-therapie toe te passen bij trauma gerelateerde hulpvragen.

Gerdie heeft zich gespecialiseerd in het werken met problematiek rondom hechting en trauma en werkt vooral systeemgericht met ouders en kinderen/jongeren. Ze is in opleiding tot cognitief gedragstherapeut.
AGB-code 94011228

Contact

Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag

Eline Quist

GZ-psycholoog
“Mijn wens voor de kinderen, jongeren en ouders in onze praktijk is dat ze door de gesprekken/therapie nieuwe kracht vinden om om te gaan met moeilijke situaties.”

Eline Quist

Samen met Gerdie is Eline eigenaar van de praktijk. Eline is orthopedagoog, GZ-psycholoog en in opleiding tot systeemtherapeut. Binnen de praktijk werkt ze als regiebehandelaar; ze begeleidt en superviseert collega’s in de diagnostiek en de behandeling. Daarnaast doet ze ook zelf onderzoek en behandeling bij kinderen en jongeren. Ze werkt graag met gezinnen.

AGB code 94-015564; NIP registratienummer NIP-00219088; BIGnummer 6993332-725

Contact

Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdag

Alinda Buter

Psycholoog
“Mijn geloof is voor mij een sterke leidraad in mijn werk. Het vormt mij als persoon en professional, steeds opnieuw. Elke (werk)dag probeer ik Gods licht te laten schijnen is de soms donkere dagen van een persoon of gezin. Het zelfbeeld van een persoon kan soms door allerlei omstandigheden in het leven negatief of vertekend zijn, ik hoop door mijn werk heen Gods beeld van deze persoon te laten zien.”

Alinda Buter

Alinda is sinds 2022 werkzaam bij Progress als psycholoog (MSc.). Ooit begonnen op MBO Sociaal Cultureel Werk en in 2015 de master Klinische ontwikkelingspsychologie behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Alinda doet diagnostiek en behandeling binnen de basis en specialistische GGZ. Ze werkt o.a. met Cognitieve Gedragstherapie.

 

Contact

Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Bernice Oost

Orthopedagoog
“Ik voel mij thuis bij Progress, waar ik mijn werk kan uitvoeren vanuit een christelijke visie om mensen te helpen. Het geeft mij voldoening om met kinderen en jongeren te werken en ze het vertrouwen weer terug te geven. Graag bied ik de zorg die het beste bij jullie past.”

Bernice Oost

Bernice voert psychodiagnostisch onderzoek uit en zij begeleidt kinderen, jongeren en hun ouders.

Contact

Werkdagen

Maandag, dinsdag, woensdag

Christa de Blois

Psycholoog
“Ik geniet van mijn werk omdat ik mijn kennis en ervaring kan delen met ouders en kinderen die dat nodig hebben. Ook vind ik het héél fijn en bijzonder om als psycholoog mijn relatie met God een plek te geven in het contact met cliënten. In de open en warme sfeer in het team van Progress waardeer ik het dat we vanuit onze christelijke en (deels) Urker roots de kinderen van Urk en omstreken kunnen meegeven dat we allemaal kinderen zijn van God en volmaakt in Zijn ogen.”

Christa de Blois

Sinds 2017 werkt Christa bij Progress Flevoland. Ze heeft in die jaren zowel in de Basis-GGZ, als in de praktijkondersteuning GGZ bij de huisarts cliënten begeleid en behandeld. Daarnaast is ze haar eigen praktijk als Integratief Therapeut op Urk gestart, waarin ze (jong)volwassenen psychotherapie geeft. Hiervoor volgt ze een opleiding bij het christelijke opleidingsinstituut Groundwork. Dit is een mooie aanvulling op haar kennis en kunde als masterpsycholoog.

Contact

Werkdagen

Dinsdag

Evelien de Vries

Orthopedagoog (in opleiding)
Ik vind het belangrijk dat ieder kind en jongere zich gezien voelt. Daarnaast wil ik graag van betekenis zijn bij het werken aan of oplossen van kleinere en grotere moeilijkheden. Ik vind het mooi dat ik stage kan lopen bij Progress omdat hier vanuit een christelijke visie hulp geboden wordt. Al met al hoop ik bij Progress meer te leren over hoe de beste hulp geboden kan worden.

Evelien de Vries

Evelien heeft eerst de pabo gedaan, waarna ze een aantal jaar als juf heeft gewerkt. Nu studeert ze aan de Universiteit Utrecht, waar ze de opleiding tot orthopedagoog volgt. Bij Progress doet ze dit jaar haar eindstage.

Contact

Werkdagen

dinsdag en donderdag